Krydr vildsvinefilet med salt, peber og lav lommer til rosmarin og hvidløg. Steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 90 min. Lad den trække i ca. 15 min.
Skræl og kog kartoflerne i saltet vand. Mos dem med smør og mælk og Beauvais Bearnaiseessens (efter behov) til kartoffelmos. Rør frisk timian i. Smag til med salt og peber. Hak kastanjerne groft og bland dem i mosen. Smag til med salt og peber.
Kog rosenkål i saltet vand
Server julesteg med kartoffel-kastanjemos, rosenkål, appelsinfileter, tranebær, Beauvais Herregårds Rødkål og friske krydderurter.
Smag kastanje og kartoffelmos til med Bähncke Taffel Sennep
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.